Bachkamer

Posted by Hans-Peter on 12 september 2010 in Feest |

Door Bach lijk ik beter te kunnen denken. Ik ben geen muziekkenner en beschik dus niet over het muzikale vocabulaire waarmee ik precies kan zeggen wat ik bedoel. Voor kenners zeg ik het vast onbeholpen, maar het lijkt alsof zijn muziek de linker hersenhelft aanspreekt doordat de noten wiskundig geordend zijn (?). Als ik alles weer kalm op een rijtje wil hebben zet ik Bach op. Control-Bach.
Een klein muziekstukje dat -geloof ik- vaak gebruikt wordt bij pianolessen voor beginners, is de Prelude in c major. Hieronder een versie op gitaar door ene Jamie Andreas in wat een badkamer lijkt en klinkt. Maar daarom juist mooi!

11 Comments

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Please enable javascript to post a comment !

Copyright © 2010-2021 Het Knegjespad All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.7 theme from BuyNowShop.com.